Mocht u een klacht, vraag of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch of per email. Wij proberen u dezelfde dag nog te antwoorden.

info@kitwinkelonline.nl

Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.


Indien je een artikel wilt ruilen of de verkoop wilt ontbinden, kan dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van je bestelling. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na de dag van aflevering.

Je kunt het artikel naar ons terugsturen of langskomen bij onze winkel. Indien je het artikel naar ons terugstuurt, zijn de verzendkosten voor de retourzending voor je eigen rekening. Als je langs onze winkel komt, worden er uiteraard geen extra kosten berekend.

Indien je de verkoop wilt ontbinden binnen de hierboven gestelde termijn, zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling, door ons teruggestort worden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Stuur de artikelen altijd compleet (incl. alle accesoires behorende bij het artikel) en, indien rederlijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking, met de kopie-factuur en een duidelijke retour omschrijving.

Retouradres:
J&D Kitservice
T.a.v. Afdeling Retouren
Creel 27
7881AV Emmer-Compascuum

Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalmethodes. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

iDEAL:

Snel en eenvoudig betalen met iDEAL zoals u het gewend bent. In tegenstelling tot een bank overschrijving is de betaling via iDEAL direct bij ons binnen. U hoeft niet te wachten totdat uw betaling via een bank bij ons binnenkomt en betaald geen extra kosten. Dit levert dus geen vertraging op in de levertijd!

J&D Kitservice biedt iDEAL aan via alle grote banken in Nederland.

Overschrijven via bank:

Maakt u geen gebruik van iDEAL dan is het mogelijk te betalen via een overschrijving. Zodra u een bestelling heeft geplaatst krijgt u een factuurnummer. Deze dient u te gebruiken als omschrijving. Op de factuur wordt dit nogmaals uitgelegd.

Contant betalen:

Indien u uw bestelling komt halen aan onze balie is het mogelijk contant te betalen.

Bestellingen worden uiteraard zo snel mogelijk afgeleverd. De levertijd van voorradige producten die verstuurd kunnen worden met PostNL bedraagt 2 á 3 werkdagen (na ontvangst van betaling). Wij kunnen helaas niet instaan voor storingen, fouten of overmacht van logistieke partijen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn, dan ontvangt u hierover een e-mail.